menu sluiten
pink curve top
Gezond oud worden in Vlaardingen

Gezond oud worden in Vlaardingen

The MindOffice heeft de huisstijl mogen verzorgen voor 'Gezond oud worden in Vlaardingen'. Zo is de 'V' voor Vlaardingen en zijn de Vlaardingse kleuren ook weer terug te vinden in het logo.

The Next App Ask Roger!

Gezond oud worden in Vlaardingen.

The MindOffice heeft de huisstijl mogen verzorgen voor 'Gezond oud worden in Vlaardingen'. Zo is de 'V' voor Vlaardingen en zijn de Vlaardingse kleuren ook weer terug te vinden in het logo.

Gezond bezig zijn.

Vlaardingen kent mooie plekken om buiten te bewegen. Zo is er genoeg natuur om een wandeling te maken. ‘Gezond oud worden in Vlaardingen’, de naam zegt het al… Maar dit ‘gezond bezig zijn’ kan op verschillende manieren in Vlaardingen. Het doel van deze case was dan ook om de verschillende soorten manieren om ouder te worden goed te vertalen naar een mooi concept.

Buiten bewegen maakt dat je energie krijgt om actief te blijven.

Vlaardingse Beweegplattegrond.

De organisatie, ‘Gezond ouder worden in Vlaardingen’ heeft in samenwerking met de Gemeente Vlaardingen verschillende wandelroutes in Vlaardingen opgesteld. Voor The Mindoffice was het een leuke uitdaging om deze bedachte wandelroutes naar een toffe en makkelijk te lezen plattegrond te vertalen. Verder kent deze plattegrond ook verschillende oefeningen die overal in Vlaardingen uit te voeren. Gezond ouder worden in Vlaardingen? Gebruik dan deze plattegrond.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.