menu sluiten
pink curve top
The Next App

The Next App

The Next App is een internet en mobile agency in Rotterdam en specialist in het bouwen van  native apps, hybride apps of progressive web applicaties. The Next App denkt graag mee hoe een app optimaal ingezet kan worden door bijvoorbeeld gebruik te maken van push notifications of augmented reality. Voor deze opdracht kregen wij vrijspel want ook de naam en de pay-off mochten wij verzinnen... Het resultaat? Een Next Level uitstraling voor The Next App.

BasiCall Gezond oud worden in Vlaardingen

The Next App.

The Next App is een internet en mobile agency in Rotterdam en specialist in het bouwen van native apps, hybride apps of progressive web applicaties. The Next App denkt graag mee hoe een app optimaal ingezet kan worden door bijvoorbeeld gebruik te maken van push notifications of augmented reality. Voor deze opdracht kregen wij vrijspel want ook de naam en de pay-off mochten wij verzinnen... Het resultaat? Een Next Level uitstraling voor The Next App.

Samen met The Next App naar een next level uitstraling.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.