Waal Bouw
Waal Bouw

Veiligheidsfilm op bouwlocatie

Waal Bouw

Waal is veel meer dan producent van gebouwen. Een platformorganisatie als spil in het complexe proces van de ontwikkeling, engineering en realisatie van woningen. Voor projectontwikkelaars, beleggers en corporaties leggen zij de optimale verbinding met toekomstige bewoners. Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten binnen Waal en speciaal voor het gebruik op hun bouwplaatsen produceerde wij deze veiligheidsfilm. Van de regie op locatie, het camerawerk tot aan de eindmontage.
Waal
Foto 1
Foto 2
Foto 3

WerkwijzeOnder het genot van kopje koffie brachten wij samen met Waal in kaart welke aspecten in de veiligheidsfilm belangrijk zijn. Uiteindelijk vertaalde wij dit naar een script en een storyboard. Dit was ook de leidraad tijdens de opnamens op de bouwlocatie in Scheveningen.

"Als reclamebureau zorgen we voor een pakkende videoproductie op maat. Naast een informatieve video wordt het door onze creatieve inbreng ook een infotainment video, geschikt voor op de website of Social Media."

ResultaatInmiddels is de veiligheidsvideo van Waal in gebruik genomen en voorziet op de bouwplaatsen de mensen van de juiste informatie. Waal is blij met resultaat en we gaan de video op termijn ook vertalen naar meerdere talen.

Donny de Vries

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Donny de Vries helpt je graag verder!


Donny de Vries
010 435 07 50
donny@themindoffice.nl

Volgende Case

Complexe onderwerpen helder uitgelegd

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams