menu sluiten
pink curve top
Waal Bouw

Waal Bouw

Waal is veel meer dan producent van gebouwen. Een platformorganisatie als spil in het complexe proces van de ontwikkeling, engineering en realisatie van woningen. Voor projectontwikkelaars, beleggers en corporaties leggen zij de optimale verbinding met toekomstige bewoners. Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten binnen Waal en speciaal voor het gebruik op hun bouwplaatsen produceerde wij deze veiligheidsfilm. Van de regie op locatie, het camerawerk tot aan de eindmontage.

Campagne Toekomstvisie Huize van Wely

Waal Bouw.

Waal is veel meer dan producent van gebouwen. Een platformorganisatie als spil in het complexe proces van de ontwikkeling, engineering en realisatie van woningen. Voor projectontwikkelaars, beleggers en corporaties leggen zij de optimale verbinding met toekomstige bewoners. Veiligheid is een van de belangrijkste aspecten binnen Waal en speciaal voor het gebruik op hun bouwplaatsen produceerde wij deze veiligheidsfilm. Van de regie op locatie, het camerawerk tot aan de eindmontage.

Werkwijze.

Onder het genot van kopje koffie brachten wij samen met Waal in kaart welke aspecten in de veiligheidsfilm belangrijk zijn. Uiteindelijk vertaalde wij dit naar een script en een storyboard. Dit was ook de leidraad tijdens de opnamens op de bouwlocatie in Scheveningen.

"Als reclamebureau zorgen we voor een pakkende videoproductie op maat. Naast een informatieve video wordt het door onze creatieve inbreng ook een infotainment video, geschikt voor op de website of Social Media."

Resultaat.

Inmiddels is de veiligheidsvideo van Waal in gebruik genomen en voorziet op de bouwplaatsen de mensen van de juiste informatie. Waal is blij met resultaat en we gaan de video op termijn ook vertalen naar meerdere talen.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.