Brasserie Waalhaven
Brasserie Waalhaven

Reislustige nieuwe website

Brasserie Waalhaven

Vlak achter Rotterdam The Hague Airport is Brasserie Waalhaven gevestigd. De luchthaven is een enorme inspiratiebron voor de brasserie. De website was toe aan een nieuwe look & feel. Een verouderd content management systeem (CMS) en uitstraling hebben plaatsgemaakt voor een luxe ‘Airbus’ design.
Brasserie Waalhaven
Foto 01

De vraagBrasserie Waalhaven is gelegen op een unieke locatie met uitzicht op de start- en landingsbaan op Rotterdam The Hague Airport. Hier kun je lunchen, dineren, vergaderen of een feest organiseren. De vraag was dan ook om deze beleving door te vertalen naar de nieuwe website waar de karakter van de luchtvaart centraal staat.

Foto 02

De creatieNa de brainstormsessie op locatie hebben we het eerste concept uitgewerkt. Dit concept hebben wij opgestuurd en viel gelijk goed in de smaak. Na het verwerken van de feedback konden we aan de slag gaan met de definitieve versie van het ontwerp. In de definitieve versie hebben we de nadruk gelegd op de luchtvaart, doormiddel van landingsbaan coördinaten en een speciaal propellor menu.

Foto 04

De realisatieNa het ontwerp is het aan de developers om de website zo op te bouwen dat het aan de achterkant overeenkomt met het visuele aspect. De functionaliteiten spelen een grote rol van de beleving op de website. Denk hierbij aan het propellor icoon van het menu dat mee scrollt, hoe de blokken in komen vliegen en de rollovers van de knoppen. Hier hebben wij bewuster naar gekeken voor de website van Brasserie Waalhaven, om toch dat gevoel van de luchtvaart naar voren te brengen.

De realisatie
Cheyenne Ouwersloot

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Cheyenne Ouwersloot helpt je graag verder!


Cheyenne Ouwersloot
010 435 07 50
cheyenne@themindoffice.nl

Volgende Case

Logiconnekt

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams