menu sluiten
pink curve top
De Holy Hoeve

De Holy Hoeve

Als MKB'er heb je het vaak erg druk met het regelen van verschillende zaken omtrent je onderneming. Hierdoor heeft de Holy Hoeve de uitvoering van de eindejaarsactie aan ons uitbesteed: het bedenken, opmaken en uitwerken van een Facebook-advertentie voor de gourmetschotel.

Hello Mobility Huize van Wely

De Holy Hoeve.

Als MKB'er heb je het vaak erg druk met het regelen van verschillende zaken omtrent je onderneming. De Holy Hoeve heeft hun eindejaarsactie aan ons uitbesteed: het bedenken, opmaken en uitwerken van een Facebook-advertentie voor hun gourmetschotel.

De briefing vanuit De Holy Hoeve

De Holy Hoeve is een bijzondere leverancier van dierlijke producten. De Holy Hoeve heeft hun branding en website al door ons laten maken, de volgende vraag was: het bedenken, opmaken en opzetten van een Facebook-advertentie om hun vlees tijdens de feestdagen te promoten.

Opmaak van de advertentie.

Met de input van De Holy Hoeve hebben wij gebrainstormd en verschillende uitwerkingen gemaakt. Uiteindelijk is&nbsp;gekozen voor de advertentie met de meest feestelijke beeldvorming.<br /><br />Bij de advertentie is een passende tekst geschreven waarbij de USP's van De Holy Hoeve naar voren komt:<br />Gourmetten met de feestdagen? Bestel een feestelijke gourmetschotel met kwaliteitsvlees uit de regio!

Opmaak van de advertentie

Het resultaat.

<p>De klant was tevreden met de&nbsp;opgeleverde Facebook-advertentie en heeft aangegeven om in de toekomst meer campagnes met ons te willen draaien.&nbsp;</p> <p><iframe width="500" height="639" style="border: none; overflow: hidden;" src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHolyHoeve%2Fposts%2F476126359688260&amp;width=500" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe></p>

Ook geïnteresseerd in adverteren via Facebook of Instagram?.

<p>Wij helpen je graag verder!<br />Wij kunnen kijken naar jouw <a href="https://themindoffice.nl/hoe-gemakkelijk-maak-jij-het-jouw-klanten-kijk-eens-naar-jouw-klantenreis">klantenreis</a>&nbsp;waardoor je je doelgroep nog beter zal leren kennen.<br />Ook kunnen wij voor jou het framework voor je social mediakanalen ontwerpen of het schrijven van de&nbsp;<a href="https://themindoffice.nl/hoe-meetbaar-is-jouw-content">content</a>. Of wil je gebruik maken van de Facebook-pixel? Neem dan nog vandaag contact op! Dan kan er al data geanalyseerd worden.&nbsp;</p>

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.