menu sluiten
pink curve top

Madern

Madern, een toonaangevende fabrikant van precisiegereedschappen en -machines voor de verpakkingsindustrie, was toe aan een nieuwe website. De digitale presentatie van deze fabrikant met vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië moest aan de huidige eisen kunnen voldoen. Wij stelden een voorstel samen dat de leiding van het bedrijf vrijwel meteen aansprak. Vervolgens zijn we de site gaan uitwerken waarbij we de vormgeving een extra dimensie meegaven.

Future Magazine NStone

Madern.

Bij het uitwerken van de nieuwe site brachten we eerst de customer journey van de potentiële bezoekers goed in kaart. In de sessies die we met de medewerkers van Madern hebben gehouden, kwamen we samen tot een optimale menustructuur. In overleg hebben we vervolgens een aanpak en planning samengesteld om de nieuwe site zo vlot en efficiënt mogelijk te kunnen realiseren.

  • Industrieel
  • Corporate
  • Modern
Wireframes.

Om het traject naar een optimaal webdesign effectief en snel te laten verlopen, zijn we gestart met het maken van wireframes. Een wireframe is niets anders dan een schematische weergave van de website of van bepaalde webpagina’s. Het grote voordeel van het maken van wireframes is dat we daarmee in het vervolg veel snelheid kunnen maken. Feitelijk creëren wij een gedetailleerde bouwtekening die de ontwerpers en webbouwers veel helderheid verschaft. Uiteindelijk blijkt in de praktijk dat, als de klant goedkeuring op de wireframes geeft, dit vaak tot een besparing van de totale kosten kan leiden.

Webdesign.

Met de wireframes in de hand zijn onze ontwerpers aan de slag gegaan met het ontwerp van de website. De bestaande huisstijl van Madern was nog actueel en hebben we daarom op zorgvuldige wijze binnen het webontwerp ingepast. Het resultaat is een strakke en moderne stijl waarin we de primaire kleur rood combineren met een donkere grijstint. In de combinatie met een heldere, moderne letter resulteert dit in een overzichtelijke website die de informatie over Madern goed voor het voetlicht brengt bij de zakelijke doelgroep waarop het bedrijf zich richt. In aanvulling op het ontwerp en de bouw van de site hebben we Madern ook ondersteund bij de (eind)redactie van de webteksten.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij

Iconen.

Als extra aanvulling op het nieuwe design van de website ontwierpen we een volledige set aan iconen. Deze heldere illustraties vormen de gestileerde verbeelding van de verschillende machines en gereedschappen die Madern ontwikkelt en aan zijn klanten uitlevert. Door de iconen toe te voegen aan de teksten en de foto’s op de website geven we de digitale presentatie een nieuwe dimensie; het is een communicatiemiddel dat zowel een speels effect geeft als ook informatief is voor de bezoekers aan de site.

Madern Group.

Nadat we de website van de Madern Group naar volle tevredenheid hebben opgeleverd, vroeg men ons om ook de websites van enkele dochterondernemingen onder handen te nemen. Dit betekent concreet dat we voor de bedrijven Weidemiller, AJB en Evers International eveneens een webdesign hebben ontwikkeld en de websites hebben gebouwd. De stijl en structuur van deze websites zijn in belangrijke mate gelijk aan die van Madern. Zo is het voor een bezoeker herkenbaar dat de bedrijven onderdeel uitmaken van de Madern Group. Wel is er in deze websites ruimte voor specifieke huisstijlonderdelen van deze vaak gerenommeerde ondernemingen.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.