menu sluiten
pink curve top
VLD Beweeg Mee

VLD Beweeg Mee

Vanuit onze klant ViB (Vlaardingen in Beweging) kregen wij de opdracht om een activerende campagne op te zetten met als doel de minder bekende Vlaardingse sporten in beeld te krijgen. Tijdens de Nationale Sportweek is deze campagne gelanceerd en zijn de representanten van diverse sportclubs gebruikt als mascotte. 

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF, samen met de sportbonden, met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Van 15 tot en met 29 september vindt deze sportieve week plaats door het hele land. En dat grijpen we natuurlijk aan om ook in Vlaardingen lekker te sporten en bewegen. Dus verzonnen wij de kreet 'VLD, beweeg mee!'

Universiteit van Leiden Brasserie Waalhaven

VLD Beweeg Mee.

Vanuit onze klant ViB (Vlaardingen in Beweging) kregen wij de opdracht om een activerende campagne op te zetten met als doel de minder bekende Vlaardingse sporten in beeld te krijgen. Tijdens de Nationale Sportweek is deze campagne gelanceerd en zijn de representanten van diverse sportclubs gebruikt als mascotte.

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF, samen met de sportbonden, met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Van 15 tot en met 29 september vindt deze sportieve week plaats door het hele land. En dat grijpen we natuurlijk aan om ook in Vlaardingen lekker te sporten en bewegen. Dus verzonnen wij de kreet 'VLD, beweeg mee!'

Outdoor campagne.

Bij een outdoor campagne hoort natuurlijk ook een reeds aan poster ontwerpen. Wij hebben goed gekeken naar de stijl van ViB (Vlaardingen in Beweging) en hebben voor de herkenbaarheid hetzelfde kleurenpalet gebruikt. Zo onstaat er een consistente lijn is alle uitingen. Als activerende functie hebben we diverse representanten een prominente plaats gegeven op de posters. Dit om het bewustzijn van de Vlaardingse bevolking op te wekken met de boodschap dat sporten ook vooral leuk kan zijn!

Social Media.

Naast de outdoor campagne werden de uitingen ook doorvertaald naar Social Media visuals voor op Facebook en Instagram. 

Social Media
Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.