VLD Beweeg Mee
VLD Beweeg Mee

Activerende campagne

VLD Beweeg Mee

Vanuit onze klant ViB (Vlaardingen in Beweging) kregen wij de opdracht om een activerende campagne op te zetten met als doel de minder bekende Vlaardingse sporten in beeld te krijgen. Tijdens de Nationale Sportweek is deze campagne gelanceerd en zijn de representanten van diverse sportclubs gebruikt als mascotte.

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF, samen met de sportbonden, met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Van 15 tot en met 29 september vindt deze sportieve week plaats door het hele land. En dat grijpen we natuurlijk aan om ook in Vlaardingen lekker te sporten en bewegen. Dus verzonnen wij de kreet 'VLD, beweeg mee!'
Stichting VIB
Logo

Outdoor campagneBij een outdoor campagne hoort natuurlijk ook een reeds aan poster ontwerpen. Wij hebben goed gekeken naar de stijl van ViB (Vlaardingen in Beweging) en hebben voor de herkenbaarheid hetzelfde kleurenpalet gebruikt. Zo onstaat er een consistente lijn is alle uitingen. Als activerende functie hebben we diverse representanten een prominente plaats gegeven op de posters. Dit om het bewustzijn van de Vlaardingse bevolking op te wekken met de boodschap dat sporten ook vooral leuk kan zijn!

Markers

Intro + Outro VideoVideoanimaties zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit een reclamecampagne. Wij hebben in de campagnestijl de intro en outro gemaakt om zo pakkende promofilmpjes te kunnen maken voor op Social media. 

Posters

Social MediaNaast de outdoor campagne werden de uitingen ook doorvertaald naar Social Media visuals voor op Facebook en Instagram. 

Social Media
Cheyenne Ouwersloot

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Cheyenne Ouwersloot helpt je graag verder!


Cheyenne Ouwersloot
010 435 07 50
cheyenne@themindoffice.nl

Volgende Case

Huize van Wely

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams